پاورشل در کدام نسخه های ویندوز به صورت پیش فرض نصب شدهاند؟
پاورشل (PowerShell) یک ابزار خط فرمان و زبان اسکریپتنویسی بسیار قدرتمند است که به طور ویژه برای مدیریت سیستمها و اتوماسیون وظایف طراحی شده است. این ابزار ک...
لیست مطالب
پاورشل (PowerShell) یک ابزار خط فرمان و زبان اسکریپتنویسی بسیار قدرتمند است که به طور ویژه برای مدیریت سیستمها و اتوماسیون وظایف طراحی شده است. این ابزار که به تدریج جایگاه خود را به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در سیستمعامل ویندوز پیدا کرده است، در نسخههای مختلف ویندوز به صورت پیشفرض نصب شده است. در این مقاله، به بررسی نسخههای مختلف ویندوز و وضعیت نصب پیشفرض پاورشل در آنها میپردازیم.
ویندوز ویستا (Windows Vista)
در ویندوز ویستا، پاورشل به صورت پیشفرض نصب نشده است. با این حال، کاربران میتوانند این ابزار را به عنوان یک بروزرسانی از طریق مرکز بروز رسانی ویندوز اضافه کنند. این امکان برای کاربران فراهم بود تا از توانمندیهای پاورشل در این نسخه از ویندوز بهرهمند شوند.
ویندوز ۷ (Windows 7)
پاورشل برای نخستین بار به صورت پیشفرض در ویندوز ۷ با نسخه 2.0 معرفی شد. این امر به کاربران این نسخه از ویندوز امکان میداد تا از قابلیتهای گسترده پاورشل برای مدیریت و اتوماسیون وظایف مختلف بهرهبرداری کنند.
ویندوز ۸ و ۸.۱ (Windows 8/8.1)
در ویندوز ۸ و ۸.۱، پاورشل نسخه 3.0 و 4.0 به صورت پیشفرض نصب شده است. این نسخههای پیشرفتهتر پاورشل به کاربران امکان میداد تا از قابلیتهای بیشتر و بهبود یافته این ابزار استفاده کنند و کارهای پیچیدهتری را به راحتی انجام دهند.
ویندوز ۱۰ (Windows 10)
در ویندوز ۱۰، پاورشل نسخه 5.0 و بالاتر به صورت پیشفرض نصب شده است. همچنین، با بروزرسانیهای مختلف ویندوز ۱۰، پاورشل به نسخههای جدیدتر نیز ارتقاء پیدا میکند. این موضوع به کاربران امکان میدهد تا همیشه از آخرین امکانات و بهبودهای ارائه شده توسط پاورشل بهرهمند شوند.
ویندوز ۱۱ (Windows 11)
در نسخه جدید ویندوز ۱۱، پاورشل 5.1 به صورت پیشفرض نصب شده است. علاوه بر این، کاربران میتوانند پاورشل 7 را که یک نسخه کراس-پلتفرم و متنباز است، به صورت جداگانه نصب و استفاده کنند. این نسخه جدید پاورشل امکانات بیشتری را برای مدیریت سیستمها و اجرای اسکریپتها فراهم میکند.
کاربران نسخه Home ویندوز 10 و 11 نیز به طور پیشفرض به پاورشل دسترسی دارند و میتوانند از این ابزار قدرتمند برای مدیریت سیستم و اسکریپتنویسی استفاده کنند.در واقع، تمامی نسخههای ویندوز 10 و 11 از جمله Home، Pro، Enterprise و Education، دارای پاورشل نسخه 5.0 به صورت پیشفرض هستند.
پاورشل از زمان معرفی آن به یکی از ابزارهای اساسی مدیریت سیستم در ویندوز تبدیل شده است. در هر نسخه از ویندوز، این ابزار با نسخههای جدیدتر و امکانات بیشتر به صورت پیشفرض ارائه شده است. کاربران نسخههای مختلف ویندوز میتوانند با استفاده از پاورشل، کارهای مدیریتی خود را به سادگی انجام داده و وظایف خود را به صورت خودکار مدیریت کنند.
دیدگاه های مربوط به این مقاله (برای ارسال دیدگاه در سایت حتما باید عضو باشید و پروفایل کاربری شما تکمیل شده باشد)